Δελτία Τύπου
Κατάργηση του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.)
20.01.14
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
(ΣΕΦΝΗ) www.sefni.gr    Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ηράκλειο 16-01-2014


Προς
κ. Ιωάννη Βρούτση
Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
        Υπουργό  Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Κοινοποίηση
κ. Βασίλειο Κεγκέρογλου
Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Κα Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Κύριοι,

Με έκπληξη και ιδιαίτερη ανησυχία πληροφορηθήκαμε ότι η Κυβέρνηση προχωρά, με νομοσχέδιο που κατέθεσε στον «ξαφνικό θάνατο» του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.) που είναι Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Εργασίας και σε άμεση απόλυση των εργαζομένων

 Κατά την τρέχουσα περίοδο είναι σε πλήρη εξέλιξη η πληρωμή  και αποπληρωμή περίπου 13.000 μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων/μελών των κορυφαίων εργοδοτικών οργανώσεων της χώρας.
Το έργο αυτό συμβάλει στη διασφάλιση της εργασίας 100.000 μισθωτών εργαζόμενων στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α. «Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 εργαζόμενους σε περίοδο οικονομικής κρίσης», πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει και o κλαδικός μας φορέας με ……..… επιχειρήσεις.
 Θεωρούμε ότι η επιχειρούμενη κατάργηση του Ε.Ι.Ε.Α.Δ. είναι απαράδεκτη για τους παρακάτω λόγους:
Από τη μέχρι τώρα συνεργασία μας με το Ε.Ι.Ε.Α.Δ. έχουμε διαπιστώσει ότι ανήκει στις ελάχιστες Υπηρεσίες του Δημοσίου με τις οποίες, συνεργαστήκαμε εποικοδομητικά και αποτελεσματικά, βρίσκοντας λύσεις σε προβλήματα των επιχειρήσεων/μελών μας.
Ομολογούμε την έκπληξή μας από το γεγονός ότι τόσο λίγα άτομα  διεκπεραιώνουν ένα τόσο τεράστιο έργο που διαχειρίζεται 200 εκατ. Ευρώ, με ιδιαίτερα γρήγορους και αποδοτικούς ρυθμούς.
Υπάρχει ο βάσιμος φόβος της καθυστέρησης, ακόμη και πιθανής ματαίωσης του ήδη χρονοβόρου Προγράμματος που θα επιφέρει ισχυρότατο πλήγμα στις επιχειρήσεις του φορέα μας και τους εργαζόμενους σε αυτές.
Γνωρίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στο Ε.Ι.Ε.Α.Δ. έχουν προσληφθεί μέσω Α.Σ.Ε.Π., είναι σχεδόν όλοι πτυχιούχοι ανώτατης εκπαίδευσης, πολλοί  από αυτούς είναι  κάτοχοι μεταπτυχιακού και αρκετοί κάτοχοι διδακτορικού τίτλου. Η συνεργασία μας με τα στελέχη του ΕΙΕΑΔ επιβεβαιώνει ότι, έχουν τις γνώσεις, τα προσόντα, την εξειδίκευση και την εμπειρία για να υλοποιούν πολιτικές, μέτρα και προγράμματα για την απασχόληση, την ανάσχεση της ανεργίας και τη στήριξη των επιχειρήσεων.
Τέλος, είναι εντελώς παράλογο σε περίοδο τεράστιων ποσοστών ανεργίας,  να καταργούνται τέτοιοι οργανισμοί όπως το Ε.Ι.Ε.ΑΔ., χωρίς κανένα κριτήριο, χωρίς την παραμικρή αξιολόγηση, χωρίς καμία ορθολογική δικαιολογητική βάση.

Θεωρούμε ότι: όχι μόνο δεν πρέπει να καταργηθεί το ΕΙΕΑΔ, αλλά αντιθέτως πρέπει να ενισχυθεί το έργο του και οι παρεμβάσεις του.
Για τους λόγους αυτούς ζητούμε να συνεχιστεί  η απρόσκοπτη λειτουργία του ΕΙΕΑΔ καθώς η ομαλή ολοκλήρωση του Έργου της διαρθρωτικής προσαρμογής και να αποσυρθεί η διάταξη που προβλέπει την κατάργησή του.

Με εκτίμηση

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΦΝΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΛΟΥΡΗΣ
 
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΦ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
17.01.13ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς :Σωματεία ΠΟΦ
Κοινοποίηση: ΓΣΕΒΕΕ -ΟΒΣΑ
  Η κυβέρνηση της τρόικας ( Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ) στο πλαίσιο της κατασυκοφάντησης και εξευτελισμού των ελεύθερων επαγγελματιών και έμπορων και την ενεργοποίηση της κοινωνίας εναντίον μας προς όφελος των μεγάλων πολυκαταστημάτων  προχώρησε στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το μέτρο της άρνησης πληρωμής από τον καταναλωτή σε περίπτωση μη έκδοσης απόδειξης εκφράζοντας για μια ακόμα φορά την φοροεισπρακτική αγωνία της και την υποταγή της στα μνημόνια.
   Προσπαθεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στα πολύ άγρια δοκιμαζόμενα φτωχά λαϊκά στρώματα εργαζόμενους, επαγγελματίες, εμπόρους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, άνεργους, συνταξιούχους ότι τάχα κυνηγά τη φοροδιαφυγή, τη στιγμή που ενισχύει και φοροαπαλάσσει το μεγάλο κεφάλαιο, μειώνοντας ταυτόχρονα το λαϊκό εισόδημα.

   Η μεταβολή της νομοθεσίας στην κατεύθυνση της άρνησης πληρωμής από τον καταναλωτή σε περίπτωση μη έκδοσης απόδειξη αποτελεί αποκλειστικά κίνηση εντυπωσιασμού και όχι ουσίας και θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται θα επιλύσει.
   Πρώτον, διότι στην παρούσα φάση τα οργανωμένα εμπορικά καταστήματα είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία νομότυπα και εκδίδουν την προβλεπόμενη απόδειξη αγορών στους πελάτες τους.
   Δεύτερον, διότι εάν ο πελάτης ζητήσει την απόδειξή του και ο καταστηματάρχης αρνηθεί να την εκδώσει, μπορεί να καταγγείλει το γεγονός στις αρμόδιες αρχές και φυσικά μπορεί να αρνηθεί την αγορά, να αφήσει τα προϊόντα και να αποχωρήσει, όχι όμως να τα πάρει και να φύγει χωρίς να πληρώσει. Η κίνηση αυτή είναι παράνομη και πληροί την αντικειμενική υπόσταση του ποινικού αδικήματος της κλοπής, οπότε ο καταναλωτής μπορεί να εμπλακεί σε περιπέτειες, τις οποίες και ο ίδιος προφανώς δεν επιθυμεί.
    Η φοροδιαφυγή από την μη έκδοση απόδειξης δεν πατάσσεται με κλοπή.
Η φοροδιαφυγή και η φοροαπαλλαγή είναι μόνιμο  προνόμιο των μεγαλέμπορων και μεγαλοεπιχειρηματιών, έχει να κάνει με την προνομιακή μεταχείριση από πλευράς κυβερνήσεων, σημερινών, χθεσινών και προχθεσινών υπέρ αυτών.
   Αν πραγματικά ήθελε να πάταξη της φοροδιαφυγής θα φορολογούσε τα προϊόντα στην πηγή και θα έπιανε την μεγάλη φοροδιαφυγή που ξέρει αλλά αδιαφορεί.

   Καταγγέλλουμε ως παράνομη αλλά και υποτιμητική για τον κλάδο μας
την υποχρέωση όλων των εμπορικών καταστημάτων να αναρτήσουν σχετική πινακίδα πριν τις 12 Ιανουαρίου πλησίον του ταμείου για την αποφυγή διοικητικού προστίμου χιλίων (1000) ευρώ.
   Το περιεχόμενο της πινακίδας θα πρέπει να είναι ως εξής:
Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ−ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ)
CONSUMER IS ΝΟΤ OBLIGED TO PAY IF THE NOTICE OF PAYMENT HAS ΝΟΤ BEEN RECEIVED (RECEIPT − INVOICE)
   
Αρνούμαστε τον εξευτελισμό μας σαν άτομα και σαν επιχειρήσεις και βρίσκουμε το πιο πάνω μέτρο ανεφάρμοστο και παράνομο.
Καταδικάζουμε αυτή την τακτική αποπροσανατολισμού και καλούμε τους μικρούς εμπόρους, αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες μαζί με τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα φτωχά λαϊκά στρώματα  να απαιτήσουν την πραγματική φορολόγηση στις μεγάλες επιχειρήσεις με 45% στα κέρδη τους, την κατάργηση του ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης, πετρελαίου θέρμανσης, φάρμακα κλπ., και να πάρει πίσω όλα τα φορολογικά χαράτσια.

 
Έκθεση Φωτογραφίας:Γάμος,Βάφτιση,Πορτραίτο.
20.12.12
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
   Δελτίο Τύπου:  Έκθεση Φωτογραφίας:Γάμος,Βάφτιση,Πορτραίτο.
Το Σωματείο Επαγγελματιών Φωτογράφων Νομού Ηρακλείου (ΣΕΦΝΗ),διοργανώνει  Έκθεση Φωτογραφίας,στην οποία συμμετέχουν 30 Επαγγελματίες Φωτογράφοι,μέλη του    Σωματείου.

  Η Έκθεση διαρθρώνεται σε τρεις ενότητες : 
ΓΑΜΟΣ, ΒΑΦΤΙΣΗ, ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ και αποτελείται από 90 έργα.

  Στόχος της Έκθεσης, είναι να γνωρίσει το κοινό της πόλης μας,πως  από μία κοινωνική και οικογενειακή εκδήλωση,δημιουργούνται έργα,   με καλλιτεχνική υπόσταση και αξία,πάντα μέσα από τη ματιά ενός Επαγγελματία Φωτογράφου.

  Η Έκθεση θα φιλοξενείται στη Βασιλική του  Αγίου Μάρκου,από τις
 21 Ιανουάρίου 2013 εως και τις 31 Ιανουαρίου 2013 και η είσοδος του     
 κοινού θα είναι ελεύθερη.       

Με εκτίμηση

Σωματείο Επαγγελματιών Φωτογράφων Νομού Ηρακλείου  (ΣΕΦΝΗ).www.sefni.gr


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                 
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΛΟΥΡΗΣ                                                  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  
 
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ
29.11.12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ανταπόκριση από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και τον ΟΑΕΕ, σε ό, τι αφορά θέματα που απασχολούν τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ, η ΓΣΕΒΕΕ κάλεσε την επόμενη εβδομάδα, τις Ομοσπονδίες της, να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ, σε όλη τη χώρα.
Το αρμόδιο Υπουργείο και η Διοίκηση του ΟΑΕΕ θα πρέπει να αντιληφθούν ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει ιδιαίτερη πρόνοια, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τον Οργανισμό. Το 50% των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ δεν μπορούν και υπό το βάρος παλαιότερων οφειλών να ανταποκριθούν στην πληρωμή των ασφαλιστικών τους υποχρεώσεων. Δεκάδες δε χιλιάδες επιχειρήσεις προβλέπεται να «κλείσουν» μέσα στο 2013.
Συγκεκριμένα είχαμε προτείνει και προτείνουμε:
Ειδικά για την κρίσιμη περίοδο 2012-2014 είναι επιβεβλημένο αφενός το «πάγωμα» (κεφαλαιοποίηση) των παλαιών οφειλών και αφετέρου να τους δοθεί η δυνατότητα καταβάλλοντας μία (1) τουλάχιστον εισφορά ανά εξάμηνο να θεωρούνται ασφαλιστικά ενήμεροι. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα και παράλληλα να διατηρήσουν το δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη της οικογένειάς τους. Η ανωτέρω ρύθμιση θα ωφελήσει και τα έσοδα του ΟΑΕΕ. Παράλληλα, είναι αναγκαίο να ληφθεί μέριμνα για την εφαρμογή ρεαλιστικών ρυθμίσεων αποπληρωμής των παλαιών οφειλών.
Άμεση ενεργοποίηση του Λογαριασμού Ασφάλισης Ανεργίας για αυτοτελώς και ανεξάρτητα απασχολούμενους. Ήδη στον αντίστοιχο κωδικό του ΟΑΕΕ υπολογίζεται ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 80 εκ. €, τα οποία λιμνάζουν. Απαιτείται επανεξέταση του σχεδίου υπουργικής απόφασης της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ιδίως των διατάξεων που συνδέουν τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας με την μη ύπαρξη οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αξιοποίηση των πόρων (περισσότερα από 20 εκ. €) που έχουν συγκεντρωθεί στον Ειδικό Λογαριασμό του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (N. 3863/2010, άρθρο 69) για την οργάνωση και εφαρμογή προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού αποκλειστικά για τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους στον ΟΑΕΕ. Η έναρξη χορήγησης δελτίων κοινωνικού τουρισμού είναι απαραίτητο να ξεκινήσει άμεσα.

Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους, ότι όσο η Πολιτεία δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και στα δίκαια αιτήματα των επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων, αρνούμενη να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα, η ΓΣΕΒΕΕ είναι αποφασισμένη να κλιμακώσει τις δράσεις της.
 
        
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                                              ΝΙΚΟΣ  ΣΚΟΡΙΝΗΣ
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πειρατές" φωτογράφους έπιασε το ΣΔΟΕ Καλαμάτας
12.07.12
Συνάντηση ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΕΦΝΗ με το διευθυντή του ΣΔΟΕ Ηρακλείου και τις κατα τόπου εφορίες για το θέμα των "πειρατών" φωτογράφων, το οποίο έχει καταντήσει μάστιγα για τους επαγγελματίες του κλάδου που με τα βίας προσπαθούν να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοικτά.Την τρίτη 17 Ιουλίου 2012 και ώρα 9:00μ.μ. θα γίνει Δ.Σ. στα γραφεία του συλλόγου Μούγλων 31 για το θέμα αυτό.


Πειρατές" φωτογράφους έπιασε το ΣΔΟΕ Καλαμάτας
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

"Πειρατές" φωτογράφους… τσίμπησε το ΣΔΟΕ Καλαμάτας στο Facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ιδιώτες που "διαφήμιζαν" τη δουλειά τους αναρτώντας στο Facebook φωτογραφίες από γάμους και βαπτίσεις. Οπως πληροφορηθήκαμε, "δραστηριοποιούνταν παράνομα σε βάρος των νόμιμων επαγγελματιών, χωρίς να εκδίδουν φορολογικά στοιχεία και χωρίς να έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος".
Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Καλαμάτας που διαπίστωσαν τις παραβάσεις επέβαλαν και πρόστιμο σε κάθε έναν από τους παραβάτες που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται.
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΔΙΠΛΟΜΑΤΩΝ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
24.04.12

1    ΑΛΕΞΑΚΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  274
ΓΑΖΙ    2810821111
2    ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΠΕΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ    2810742296
3    ΒΕΝΕΡΗΣ    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    ΔΕΛΗΜΑΡΚΟΥ 6    2810314356
4    ΒΕΡΓΑΚΗΣ    ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ    ΦΙΛΙΠΠΩΝ  11    6957742050
5    ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ    ΑΝΤΩΝΙΟΣ    ΕΜΜ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑ 48 & ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗ ΠΑΤΕΛΕΣ    2810361074
6    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ    ΙΟΡΔΑΝΗΣ    ΔΥΚΤΙΝΑΣ 5  ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ    2810260548
7    ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ    ΘΕΩΔΟΡΟΣ     Λ.   ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 31    2810344300
8    ΛΟΥΚΑΚΗΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    Λ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 68    2810360329
9    ΜΑΝΙΩΡΟΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΜΠΑΝΤΟΥΒΑ 30 ΠΑΤΕΛΛΕΣ     2810300788
10    ΜΑΡΗΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΠΛ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 17    2810227464
11    ΦΛΟΥΡΗΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΗΡΟΔΟΤΟΥ 109 Ν.ΑΛΙΚ/ΣΟΣ    2810225008
12    ΚΑΡΑΤΖΗΣ    ΣΤΕΦΑΝΟΣ    ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 1 ΗΡΑΚΛΕΙΟ    2810320848
13    ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ     ΡΕΝΑΤΑ    ΠΛ.ΚΑΛΛΕΡΓΩΝ 11ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ    2810226689
14    ΦΡΑΓΚΙΑΔΗ    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    ΔΥΚΤΙΝΑΣ 5  ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ    2810260548
15    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΕΝ.ΒΙΚΕΛΑΙΑΣ     2810289543
16    ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΦΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΕΥΣ    ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ 7 ΠΛΗΣΙΟΝ ΟΤΕ    2810284456
17    ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ     ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ    25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 150 ΜΟΙΡΕΣ     2892023166
18    ΕΡΓΑΖΑΚΗΣ    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    Λ.62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 19    2810318822
19    ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ    ΑΛΕΚΟΣ     Λ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 31    2810344300
20    ΚΑΛΛΕΡΓΗ     ΜΑΡΙΑ    ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 4    2810224011
21    ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ    ΗΡΑΚΛΗΣ    62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 1     2810261745
22    ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ     ΑΡΙΣΤΕΑ    Λ.ΙΩΝΙΑΣ 214     2810322396
23    ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΦΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚ.    ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 4 ΜΟΙΡΕΣ     2892024110
24    ΜΑΚΑΡΟΝΑΣ    ΜΗΝΑΣ    ΕΒΑΝΣ  90    2810281995
25    ΜΑΡΗΣ    ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ    ΠΛ. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 17    2810227464
26    ΜΟΣΧΟΛΑΚΗΣ    ΠΕΡΙΚΛΗΣ    ΘΕΝΩΝ 66 ΘΕΡΙΣΣΟΣ    2810262630
27    ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 107    2810235558
28    ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ    2891022040
29    ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ    ΘΕΩΔΟΡΟΣ    ΣΠΑΡΤΗΣ 1 Κ.ΓΟΥΒΕΣ    2897042705
30    ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ    ΘΕΩΔΟΡΟΣ    Λ.ΚΝΩΣΟΥ 7    2810282867
31    ΠΕΤΡΑΚΗΣ    ΑΝΤΩΝΗΣ    ΑΥΓΕΝΙΚΗ    6932382279
32    ΜΠΙΤΣΑΚΗ    ΕΛΕΝΗ    ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ    6945280365
33    ΚΕΝΔΡΙΣΤΑΚΗΣ    ΓΙΩΡΓΟΣ    ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ  124    6974319889
34    ΜΟΥΝΤΑΒΑΡΗΣ    ΣΑΜΗ    ΚΑΤΩ ΓΟΥΒΕΣ    2897042109
35    ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ    ΒΑΣΙΛΗΣ    ΜΟΝΗ ΑΡΕΤΙΟΥ 5    6974191011
36    ΣΗΦΑΚΗΣ    ΓΙΑΝΝΗΣ    ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 33    6972021504
37    ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ    ΓΙΑΝΝΑ    ΚΝΩΣΟΥ 259    6936719750
38    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ    ΓΙΩΡΓΟΣ    ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ 54    6932430904
39    ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ    ΓΙΩΡΓΟΣ    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 169    6947156802
40    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ    ΜΙΧΑΛΗΣ    ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ 31    2810284914
41    ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ    ΓΙΑΝΝΗΣ    Λ.ΙΩΝΙΑΣ 99    2810322977
Διαβάστε περισσότερα...